zininopvoeding > publicatie.php?nr=25565&stuurdoor=nee

Marina vlogt, fietst en rijdt paard

 

Terug


Blind and happy and free heet het Youtubekanaal van Marina. En dat geeft precies weer wat ze met haar vlog naar haar 20.000 volgers wil uitstralen. 

Haar kanaal begint zo: 'Ik ben Marina, geboren in 2004 en ik ben blind. Ik ben alleen maar blind en NIET gehandicapt! Ik rij paard, ik fiets (zonder zijwielen) en ik geniet van mijn leven. 
En dan starten de vlogs. Over allerlei onderwerpen. 'Wat geef je iemand die blind is cadeau?' 'Wat vind ik het vervelendst van blind-zijn?'. Ook laat Marina mensen ervaren hoe het is om blind te zijn: 'Zwart beeld. Kijken zonder te zien: hoe ervaren jullie dit?'

In de rubriek #vraagmaarraak gaat Marina gaat in op vragen. Zoals: 'Wat herinner ik me nog van toen ik nog kon zien?
Veel vlogs gaan over haar dagelijks leven met haar ouders, haar hond, de vakantie, paardrijden
Maar het meest bijzonder zijn de vlogs waarin Marina laat zien wat ze allemaal onderneemt. Want dat is waarom ze haar vlog is gestart: dat je je door niets moet laten tegenhouden als je iets wil bereiken.

Dit weekend postte Marina: 'Dit weekend was een heel speciaal weekend. Want de film van Kate ging in premiere op het International Film Festival Rotterdam IFFR. Zondag werd de film in het Imax, de grootste zaal van Pathé, afgespeeld voor zo'n 300 man en mochten zij mij vragen stellen. Daarna naar Kino in Rotterdam, waar die nog eens werd gedraaid en ook een Q&A voor de zondagsschool van Rotterdam. Dit was echt een top publiek 😀💪🏻.' 
De korte documentaire over Marina laat zien dat ze een heel gewoon leven heeft. Maar soms zitten er stukjes zwart in de film. Zodat de kijkers heel even zien wat Marina altijd ziet: niets. 


 


Terug

  Meer informatie   Facebook   Twitter
 
  contact disclaimer
  inloggen  colofon
   
   
   
  © 2019 Zin in Opvoeding