Nieuws

 
 
15 mei 2022

Prentenboek Ik zou wel een kindje lusten tijdelijk voor 2,50

Het humoristische prentenboek Ik zou wel een kindje lusten van Sylviane Donnio en Dorothée de Monfreid (ill.) ligt vanaf 13 mei in de boekhandel voor € 2,50.

Het boek verscheen voor het eerst in 2004. Wereldwijd zijn er in 20 verschillende talen 850.000 exemplaren verkocht.

Geef een boek cadeau
Wat zou het mooi zijn als ieder kind een eigen verzameling met de mooiste kinderboeken in zijn kamer heeft staan – met als resultaat dat boeken een vaste plaats krijgen in zijn of haar leven.

Om die boekenkast te vullen, bundelen boekhandels en diverse partners ieder jaar hun krachten om  in het voorjaar een jeugdboek en een prentenboek beschikbaar te stellen voor een klein bedrag.Want Hoe bereiken we alle kinderen? Door te geven! Door de nadruk te leggen op ‘geven’, hoopt de stichting alle kinderen te bereiken – ook de kinderen die, om wat voor reden ook, thuis geen boeken hebben.

Zo’n gulle gever hoeft niet per se vader, moeder, opa of oma te zijn: ook gemeente, school of kinderdagverblijf kan er bijvoorbeeld aan bijdragen.
En geven kan op vele manieren, bijvoorbeeld door een boek te doneren aan een goed doel. Dit kan in verschillende boekhandels in Nederland. Kijk onder het kopje ‘boekhandel’ bij welke boekhandels je kan doneren.

Geef een (prenten)boek cadeau bestaat dit jaar 5 jaar. 

 


Naar het nieuwsoverzicht

Meer informatie Facebook   Twitter
contact disclaimer
inloggen colofon
2022 Zin in Opvoeding