Agenda

 
 
16 september 2021, 20:15 uur

REVOLT 13+

Overal in het land

Durf jij op te komen voor je mening? Ga je de straat op voor jouw idealen? Blijf je kritisch nadenken, of verschuil je je liever achter de groep?

Danstheatervoorstelling REVOLT gaat over opstand, peerpressure en protesteren. Over leugens van grote wereldleiders en het collectief ontkennen van de waarheid.

Choreograaf en theatermaker Cecilia Moisio deed uitgebreid vooronderzoek onder jongeren tussen de 12 en 25 jaar en verwerkte in deze voorstelling waar ze tegenop liepen als het gaat om sociale of politieke kwesties. Daarbij mixte ze  persoonlijke verhalen met real-time sociale experimenten, performance, (muziek)theater, video en dans. Een politiek- en maatschappelijk geëngageerde voorstelling voor 13 tot 113 die je even door elkaar rammelt. Met emoties, kwetsbaarheid, humor en ernst.   

REVOLT is een wake-up-call, een oproep aan jonge mensen om hun stem te laten horen, hun authentieke zelf te blijven en een verschil te maken.

Eerder maakte Cecilia Moisio jongerenvoorstelling Victory bij Maas theater en dans. Daarmee won ze de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek 2019.

Duur voorstelling: 70 minuten (o.v.b.)

Tickets van € 10 tot € 15. Meer informatie hier


Naar de agenda

Meer informatie Facebook   Twitter
contact disclaimer
inloggen colofon
2021 Zin in Opvoeding