Agenda

 
 
2 mei 2021, 12:00 uur

Voordeurtheater na de Dam live bij je thuis 10+

Wat hebben een 90-jarige en een 20'er met elkaar gemeen?
Hoe kijkt de een terug en de ander vooruit?
Waar denk je aan als je twee minuten stil bent op 4 mei?

“Misschien wordt jouw verhaal wel mijn verhaal. Of wordt mijn verhaal ons verhaal. Misschien komt de geschiedenis van ruim 75 jaar geleden wel dichterbij dan ooit.”

Toeren langs voordeuren
In het kader van Theater Na de Dam maken drie Maas-makers een korte voorstelling waarmee we gaan toeren langs voordeuren. De voorstellingen worden gespeeld door jongeren die in gesprek zijn gegaan met ouderen die de Tweede Wereldoorlog in Rotterdam hebben meegemaakt.

Door met elkaar de dialoog aan te gaan en herinneringen te delen van ieders verleden, proberen de jongeren meer persoonlijke invulling te geven aan de herdenking op 4 mei. De editie van dit jaar zal dus in de dagen voorafgaand aan de herdenking spelen opdat we allemaal tijdens de twee minuten stilte aan de gedeelde verhalen kunnen denken.

Praktische info:
Je boekt een ticket voor Dichterbij dan ooit door een tijdslot te kiezen. Binnen dit tijdslot komen de spelers naar jouw voordeur om de voorstelling te spelen. Je ontvangt een dag van te voren een specifiek tijdstip binnen jouw gekozen tijdslot zodat je weet hoe laat je thuis moet zijn om de deur open te kunnen doen.

Als je een ticket koopt, krijg je één van de drie verhalen aan je voordeur. Welk verhaal van welke maker je krijgt is een verrassing. Mocht je toch een voorkeur hebben, stuur dan een mailtje naar info@maastd.nl o.v.v. Dichterbij dan ooit. Stuur ook een mailtje als je meer dan een voorstelling wilt zien. De voorstelling zelf duurt ongeveer 15 minuten.

LET OP: Je kunt alleen een kaartje kopen als je in Rotterdam woont! Dit zijn postcodes 3000 t/m 3089.

Tijdsloten:
Zondag 2 mei 14:30 – 17:00 // KOOP TICKET
Maandag 3 mei 14:30 – 17:00 // KOOP TICKET
Maandag 3 mei 18:00 – 19:30 //  KOOP TICKET
Dinsdag 4 mei 14:30 – 17:00 // KOOP TICKET
Dinsdag 4 mei 18:00 – 19:30 // KOOP TICKET

 

 


Naar het nieuwsoverzicht

Meer informatie Facebook   Twitter
contact disclaimer
inloggen colofon
2021 Zin in Opvoeding