Agenda

 
 
26 augustus 2020, 20:00 uur

De Wilde Keuken 12+

Rotterdam en Amsterdam

Een paar maanden lang keken 3.000 MBO studenten en VO leerlingen een ‘open blik’ naar eten. Hoe en wat aten onze grootouders? Hoe zullen we in de toekomst eten? Wat zegt onze buik, ons hart en ons hoofd over eten? Welke herinneringen roept eten soms bij ons op? Wanneer en hoe troost eten ons en waar verlangen we naar als we intensief proeven, ruiken en voelen? Wat willen we zo houden en waarvan willen we afscheid van nemen? 

Eten is er volop en overal. In ons deel van de wereld. Wat vinden we gezond, gezellig en lekker? En kun je dat ook omdraaien? Vertragen, andere ogen opzetten, guerilla gardening onderzoeken, afscheid nemen van kleine-kalfjes-worst en een totaal nieuw plan maken voor de supermarkt van de toekomst?

In De wilde keuken kan je met planten praten, een persoonlijk eetprofiel krijgen en chemische liefdesmaaltijden ontdekken. Je mag dansen op het gras en liggen in grootse eet-fantasieën. En weet, na een bezoek aan De wilde keuken kijk je nooit meer hetzelfde naar dat wat er op je bord ligt. Dus wees welkom in de toekomst.

Duur: 60 minuten / met maaltijd 120 minuten / met maaltijd en college 180 minuten

Toegangsprijzen De wilde keuken: normaal €14 / tot 30 jaar €11 / RotterdamPas €11

Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn er speciale voorstellingen met een maaltijd (€ 17,50). 
Zie voor meer informatie hieronder. 

Voorstellingen 
26 augustus t/m 26 september in Maaspodium, Rotterdam
2 t/m 4 oktober in De Krakeling, Amsterdam

Leeftijd: 12-112 jaar

Coronaproof
Voorstelling De wilde keuken is een theatrale rondreis in en om het Maaspodium, exclusief te zien in Rotterdam van 26 augustus tot en met 26 september 2020. Het perfecte uitje om de zomervakantie mee af te sluiten. Je bezoekt de voorstelling met 32 mensen per keer, heel dichtbij en toch precies met anderhalve meter afstand. Helemaal samen, maar ook lekker in je eigen bubbel. Schoon en netjes georganiseerd maar ook groots en grenzeloos vrij. Met feestelijke service van A tot Z.

Vegan vrijdag & zaterdag en picknicklunch op zondag

Prijzen en extra’s 
Vegan Friday: Op vrijdagen is er voorafgaand aan de avondvoorstelling Vegan Friday: je koopt een kaartje voor een vegan maaltijd en de voorstelling ineen, deze zijn niet los te boeken (normaal €20 / tot 30 jaar €17,50 / RotterdamPas €17,50).
Vegan Saturday + Creatief college op zaterdag: Op zaterdagen is er voorafgaand aan de avondvoorstelling een Vegan Saturday en daaropvolgend een Creatief college door eat designer Marije Vogelzang. Dit college is onderdeel van de voorstelling en is gratis voor kaartkopers. De creatieve colleges van Marije Vogelzang worden ook ge-live-streamd en zijn thuis ook te volgen. Na de reeks van acht colleges ben je goed op de hoogte van de toekomst van het eten. Met dank aan het Prins Bernhard Cultuur Fonds zijn de live streams gratis bij te wonen. Je koopt een kaartje voor een vegan maaltijd, creatief college en de voorstelling ineen, deze zijn niet los te boeken (normaal €20 / tot 30 jaar €17,50 / RotterdamPas €17,50).
Zondagse picknicklunch: Op zondag is er voorafgaand aan de eerste middagvoorstelling een picknicklunch. Ook hierbij geldt: lunch en voorstelling zijn niet los te boeken, je koopt een ticket voor lunch + voorstelling (normaal €20 / tot 30 jaar €17,50 / RotterdamPas €17,50).

Klik hier voor nog meer informatie over de voorstellingen en tickets

 


Naar de agenda

Meer informatie Facebook   Twitter
contact disclaimer
inloggen colofon
2020 Zin in Opvoeding