Agenda

 
 
12 april 2020, 15:00 uur

Het dier, het dier en het beestje (8+)

Rotterdam

OVER HOE HET IS OM EEN MENS TE ZIJN 
Muziektheater

Een moeflon/zeebaars/brandgans zit in een voetbalteam bij een ringslang/bruinvis/lama, samen met hun klasgenoot de bosduif/steenmarter/melkkoe. Op een dag komt de spitsmuis/tapir/karekiet niet meer op de training. Wat gek is. Hij/zij/het is er eigenlijk altijd. En hij/zij/het zou de keepershandschoenen meenemen. En het regent ook nog.

In deze voorstelling maakt Jetse Batelaan van hele gewone dingen een dromerige musical. Met dierenpakken, een echte hond en livemuziek. Hoe ziet ons leven eruit als we er van een afstandje naar kijken?

Makers
Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch en maakt interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt.
Artistiek leider Jetse Batelaan werkt bij Theater Artemis aan een indrukwekkend oeuvre en won in de afgelopen jaren diverse prijzen voor zijn voorstellingen. In januari 2019 won hij als eerste Nederlander de Zilveren Leeuw voor Theater op de Biënnale van Venetië voor zijn sterk persoonlijke en vernieuwende benadering van theater.

Lees ook het interview met Jetse Batelaan: 'Wij geven lessen in vertrouwen aan een wereld in paniek. Vertrouwen dat we het aankunnen en dat we er met z’n allen uitkomen'


Naar de agenda

Meer informatie Facebook   Twitter
contact disclaimer
inloggen colofon
2020 Zin in Opvoeding