Agenda

 
 
20 december 2019, 19:30 uur

Lampje (8+) (t/m 5 april)

Het hele land

“Nee, een licht ben je niet, Lampje. Als je iets moet onthouden, vergeet je het en als je iets wil vergeten, komt het steeds weer terug in je hoofd.” “Ga liggen, wind. Af!” Maar de wind is geen hond en verandert in een storm, dus dan gaat alles mis. Lampje, de dochter van een vuurtorenwachter, komt in een woest avontuur terecht.

De theaterversie van Moniek Merkx is een beeldende vertelling met poëtisch uitzicht op zee, woeste drinkmuziek en droevige verlangliedjes van Djurre de Haan (AWKWARD i). 

Moniek Merkx over Lampje: 'Lampje is in feite een coming-of-age verhaal. In zo’n stormachtige periode zit altijd veel diepte en het is ontroerend om te zien hoe Lampje met vallen en opstaan steeds meer zelfvertrouwen krijgt.”

Geef licht: doneer een Lampje
Er zijn heel veel kinderen en jongeren die om verschillende redenen geen theater kunnen bezoeken. Daarom heeft theatergroep Maas een donatiefonds opgericht. De afgelopen drie jaar heeft Maas dankzij dit fonds al ruim 400 kinderen, jongeren en hun ouders een hartverwarmende theaterervaring in het Maaspodium kunnen geven.

Help je mee  om een groep kinderen, die geen cadeaus krijgen of nooit naar theater kunnen, een boek en/of een voorstellingsticket te geven? Doneer dan een voorstellingsticket á €9 (kindertarief), een boek á € 17,50 of allebei voor € 26,50. Je kunt de donatie ook toevoegen als je een ticket koopt voor Lampje.

Klik hier om te doneren of voeg de donatie toe bij het kopen van je eigen voorstellingstickets. Lees hier meer over het donatiefonds.  Maas zorgt dat deze cadeaus bij de kinderen komen die het nodig hebben. 

Maaspodium Rotterdam 
Voorstellingen tot en met april 2020


Naar de agenda

Meer informatie Facebook   Twitter
contact disclaimer
inloggen colofon
2020 Zin in Opvoeding