Agenda

 
 
29 juli 2019, 09:00 uur

Summerschool junior

Utrecht

Bij Summerschool Junior ontdekken kinderen hoe leuk en fascinerend wetenschap is! Vier dagen lang is de Universiteit Utrecht het domein van jonge wetenschappers in de dop. Hier doen ze zélf onderzoek, bijvoorbeeld naar biodiversiteit, het heelal, chemische reacties en duurzaamheid. Een spannende ontdekkingsreis die leuk en leerzaam is!

Summerschool Junior is van 22 t/m 25 juli en 29 juli t/m 1 augustus 2019. Alle nieuwsgierige kinderen uit groep 5 t/m 8 en klas 1 en 2 van de middelbare school zijn van harte welkom.

Helaas is de mogelijkheid om deel te nemen aan Summerschool Junior niet voor ieder enthousiast kind weggelegd. Niet ieder kind komt van huis uit in aanraking met de wetenschap of heeft ouders met voldoende financiële middelen. Daarom is Summerschool Junior in 2018 begonnen met juniorbeurzen.

Ken jij een basisschoolleerling uit groep 5 t/m 8 die graag wil deelnemen aan Summerschool Junior, maar niet over voldoende financiële middelen beschikt? Dankzij sponsoren en donaties biedt Summerschool Junior de mogelijkheid om deze leerling tegen een klein tarief te laten deelnemen.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer informatie, of wil je een leerling aanmelden voor een beurs? Neem dan contact op via ssj.deelnemers@uu.nl. Nadat de beurs is toegekend, kun je de leerling inschrijven. 

Klik hier voor meer informatie


Naar de agenda

Meer informatie Facebook   Twitter
contact disclaimer
inloggen colofon
2019 Zin in Opvoeding