Agenda

 
 
4 november 2017, 17:30 uur

Sint Maartenfestival

Utrecht Domplein

Verzamelen op het Domplein om 17.30 uur, start Parade om 18.00 uur

De feestelijke optocht met het verlichte paard zit boordevol muziek, performance en prachtige lichtsculpturen. Na afloop rond 19.15 uur is er een feestelijke ontvangst voor alle deelnemers bij Museum Catharijneconvent. De route is te vinden opsintmaartenparade.nl.

Je kunt genieten van orkesten, koren, lichtsculpturen en theatrale acts, in de stoet en ook langs het parcours kom je van alles tegen. Als je mee wilt lopen, draag dan iets van licht met je mee. Een lampion, een snoer van kerstlichtjes op je hoed, reflecterende schoenzolen, alles mag, zolang het maar licht geeft of licht reflecteert en er mooi uitziet. Op die manier draagt iedereen bij aan het spektakel! Voor het eerst doen ook de bewoners en winkeliers langs de route mee: ze hebben een bijzonder lichtobject voor hun raam staan. Als thema dit jaar is gekozen voor de 17 Global Goals. De 17 doelen, afgeleid van de Millenniumdoelen, vormen de inspiratie voor de lichtsculpturen die meegedragen worden.

De Sint Maartenoptocht eindigt ook dit jaar weer in Museum Catharijneconvent. Kom lekker opwarmen en genieten van leuke muziek en vrolijke lichtjes!


Naar de agenda

Meer informatie Facebook   Twitter
contact disclaimer
inloggen colofon
2018 Zin in Opvoeding